Tag: iPad

#AppleEvent: Apple munafik? takut?

23 Oktober kemaren gw yang biasanya nunggu2 banget Apple event, kali ini bablas tidur! maklum, penganten baru, tidur kayaknya lebih berharga. Beberapa minggu sebelom event ini, banyak gosip bahwa Apple bakal ngeluarin iPad Mini, iMac baru, Macbook Pro baru, jadi mungkin antusiasme gw gak segitunya kali ya? AppleEvent kemaren di siarin langsung (live stream) dari…

Fling for iPad.. or any other tablets?

Aaahaa.. Everybody had a fling before, right? well, I’m looking at a different kind of fling here. Fling that is not demanding, neither asking for a commitment! what up? x) I’m just gonna go straight to video here. Yes, those are my hands, in the office, NOT working, as usual! Here is it on youtube….

Sumber Cydia

Bagi yang iPhonenya di jailbreak, tau nih maksud gw.. Buka Cydia, dibawahnya ada tabs kaya Cydia, Sections, Changes, Installed, Sources & Search Ke Sources -> Edit -> Add I’m giving you top 10 sources. Type these babies in: cydia.hackulo.us sinfuliphonerepo.com cydia.xsellize.com repo.icausefx.com ihacksrepo.com repo.insanelyi.com apt.pwncenter.com repo.hackyouriphone.org p0dulo.com repo.biteyourapple.net Nah, monggo di explore isinya apa aja…..

AppleTV, iOS 5.1 & umm.. iPad.. NEW! :|

Kemaren itu hari deg-deg-an buat apple Fanboi! semua pada nungguin jam 1 untuk streaming apple event! Karena “undangan”nya bilang bakal launching iPad! semangat dong! Main tebak2an lah kita semua bakal gimana nih iPad berikutnya! Gosip-gosipnya termasuk: 1. Lebih kecil, hadir dengan ukuran 7″-8″2. Ga ada home button3. Layar lebih tajem4. Namanya iPad 3 atau iPad…

WWDC World Wide Developers Conference

What is WWDC? Its an apple famous event where they usually launch new product on a form of a neat, simple presentation, or should I say.. keynote!.. This morning .. till now.. I’m reporting the WWDC on my twitter: @sheggario .. so it won’t be redundant, lemme just copy my twit here: start from the…

The talk of the town… iPad2

Hey! its been ages since I fill this blog. I remember I was writing my last one with a baby dinosaur on my lap… Now I’m writing watching bulls’ new era under Derrick Rose.. that long? Lately, I got so many iPhone, iPad to Jailbreak.. mostly are iPhone 4 & iPad 1.. on firmware 4.3.3,…

How to Jailbreak Your Apple Devices.. *like finally*

Geez, been ages since I last update my blog! April 12! that’s how old it is!! maaf yaaa #kedip2Manja Thing is, you all know where to get your gadget news from and.. um.. i’ve been ‘busy’? 🙂 Just a simple tutorial on how to jailbreak your apple devices. Jailbreak is? well… let me try to…

HELLOUUWWW!!! IPAD!!!

Geez, has been ages since my last post! can’t believe its been THAT long!So, I’ll start with “apologizing” that sheggario.blogspot.com has been idle, M.I.A, or whatever you wanna call it!This is due to me now being dumb on gadget, not into gadget anymore……. YEAH, RIGHT!! 😀 Well, you all start getting smart bout BB hey?…